• Bar Groepen

HIGH TEA

High Tea is van oorsprong een engelse traditie, een selectie lekkers tijdens de thee voor tussen de maaltijden door. Genieten van heerlijke hapjes als o.a. scones, chocolade, muffins en mini harde broodjes, terwijl u onbeperkt verschillende soorten thee drinkt... zonder te reserveren! Komt u met 8 personen of meer dan is het wel aan te raden om te reserveren in verband met beschikbaarheid.

Alle hapjes, zowel zoet als hartig, worden tegelijkertijd opgediend op een mooie etagére. De gerechten van de High Tea wisselen, dus laat u verrassen!

Mocht het zo zijn dat u bepaalde etenswaren niet lust of mag eten, dan horen wij dat graag van u.

High Tea bij Café Restaurant De Veensteker vindt plaat op Zaterdag en Zondag tussen 13:00 en 16:00. Prijs: € 17,50 p.p. (inclusief onbeperkt thee drinken) en voor € 20,00 p.p. krijgt u een heerlijk glaasje Prosecco erbij!

Genieten van een High Tea kan in De Veensteker van 2 tot 100 personen. Komt u met meer dan 8 personen, dan is reserveren gewenst.

Uiteraard kunt u ook op ons mooie terras zitten, in het zonnetje of lekker onder de parasol. Heeft u nog vragen over High Tea bij Café Restaurant De Veensteker en de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of kom eens geheel vrijblijvend onze lokatie in Vinkeveen bekijken!

Contact

Café Restaurant De Veensteker
Achterbos 20
3645 CD Vinkeveen
T. 0297-262686
www.veensteker.nl

Bezoek ook eens

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 12:00

Zondag vanaf 10:00


Onze keuken sluit om 21:30