• Bar Header

VOORGERECHTEN

Chef's plank - Een diversiteit van lekkernijen door de chef voor u samengesteld.

    13,75

Carpaccio - Flinterdun gesneden runderhaas, pesto, geraspte Old Amsterdam & pijnboompitjes.

    10,75

Andre's gamba's - Gebakken gamba's in knoflookolie en rode peper, afgeblust met cognac

    11.75

Wild salade - Rijkelijk gevuld met gekarameliseerde pompoen, oesterzwam, bosui, gerookte hertenham, gebakken eendenborst en zwijnham

    9,75

Tomatentaartje - Taartje van krokant bladerdeeg, gemarineerde tomaat &balsamico glaze, gegratineerd met Parmezaanse kaas  (vegetarisch)

    7,25

Tomatensoep - Licht en romig, geserveerd met een vleugje pesto room (vegetarisch)

   

5,75

Tonijn tartaar - Tartaar van verse tonijn, aangemaakt met sesamzaadjes & bosui, geserveerd met avocado salade, sojasaus & wasabi-mayonaise  

 

12,50

Mandje stokbrood - Geserveerd met huisgemaakte aioli, kruidenboter en Griekse olijfolie  

 

4,50

 

Contact

Café Restaurant De Veensteker
Achterbos 20
3645 CD Vinkeveen
T. 0297-262686
www.veensteker.nl

Bezoek ook eens

Openingstijden

Maandag: 16:00

Dinsdag: 16:00

Woensdag: gesloten

Donderdag: 16:00

Vrijdag: 16:00

Zaterdag: 12:00

Zondag: 12:00


Onze keuken sluit om 21:30